Bästa kattförsäkringen

Välkommen till vår guide om att hitta den bästa kattförsäkringen 2020! Här hittar du information som kan underlätta ditt beslut. Det viktiga när man väljer försäkring för sin katt är att vara informerad och påläst. Vilket denna plats är helt rätt ställe för.

Kom igång nu:

Jämför och läs på
Försäkra katt
illustration bästa kattförsäkring

Bästa kattförsäkring 2020

På denna sida ska vi hjälpa dig att välja bästa kattförsäkring 2020! Det är ingen lätt uppgift och vi kommer att behöva din hjälp i undersökningen. Anledningen till det är att den bästa för dig kommer inte vara den bästa för någon annan som besöker vår sida. Målsättning är därför att du ska få guidning i att hitta ett val som verkligen passar dig och din katt.

Ersättning

Vid eventuell vård skyddar din kattförsäkring oftast en veterinärvårdskostnad. Denna ersättning har även ofta en maximal ersättningsnivå och vi tycker att du borde kolla på detta hos respektive försäkringsbolag.

Självrisk

Självrisk är det belopp du får betala om det är så att någonting händer. På en kattförsäkring delas ofta självrisken upp i en fast och en rörlig del. Genom att jämföra olika självrisker kan du bygga en uppfattning om hur dyrt det skulle bli om något tyvärr skulle hända.