Om oss

Veterinäronline.com är en jämförelsetjänst för allting relaterat till veterinärvård och konsultation. Både på och utanför internet. Det viktigaste för oss är att du som användare kan få rätt information vid rätt tillfälle och därefter kan bli en nöjd konsument.

Sedan starten 2019 har målsättningen varit att bli en marknadsledande aktör och idag är vi Sverige största jämförelsetjänst av veterinärer på internet.

Kom igång nu:

Fri jämförelse
Tydlig information

Vanliga frågor

En rad vanliga frågor om oss och vår webbplats.

Tar ni betalt?

För att vår jämförelsesida ska fungera krävs kontinuerliga uppdateringar och bevakning utav marknaden. För att kunna bekosta den bevakningen tar vi ut en ersättning av en del av de veterinärer som önskar att synas hos oss (inte samtliga).

Vi vill däremot understryka vikten av transparens och vi garanterar er besökare att vår bedömning förblir informativ och noggrann oavsett ersättningsgrad. Och att du som användare aldrig behöver betala något för våran tjänst.

Jämför ni verkligen alla?

Det är målsättningen! Vi jobbar dagligen med att få med så många aktörer som möjligt men det finns flera anledningar till att detta tar lite tid. Bland annat är många ofta hårt belastade och massor av nya kunder är ingenting som går att hantera.

Kontakta oss

Veterinäronline.com ägs och drivs utav Tacotech, ett företag som specialiserat sig att skapa jämförelsetjänster och marknadsföringsprodukter efter marknadens behov. Har du förfrågningar på samarbeten eller bara synpunkter på vår produkt är du varmt välkommen att kontakta oss där.