Villkor

Villkor för användning av webbplatsen ”Veterinär online punkt com”. Vi rekommenderar dig at läsa igenom respektive punkt noggrant för att vara fullt införstådd i hur vår tjänst ska användas.

Senast uppdaterad: 28 december 2020

Webbplats & användare

Webbplats i dessa användarvillkor avser ”https://xn--veterinronline-cib.com/” (Veterinäronline.com). Benämningen av webbplatsen definieras även som ”vi”, ”oss”, ”tjänst”. Hänvisning sker till företaget bakom webbplatsen, mucho group (Tacotech AB).

Om du inte godkänner våra användarvillkor vänliga lämna sidan. Användare är definierat till besökare av webbplatsen som inte på uppmaning väljer att lämna tjänsten, om villkoren inte godkänns.

Reservation för innehåll

Innehållet på webbplatsen är producerat av våra skribenter. Det hämtar in information vid tillfället då innehålet produceras men även genom regelbundna uppdateringar. Vi reserverar, och användare godkänner, att viss information kan vara felaktig och att det alltid är informationen hos respektive aktör som gäller.

Kostnadsfri användning

Att använda vår webbplats är kostnadsfritt men användare godkänner annonsering samt att vi kan erhålla ersättning för klick/visning när användare lämnar till tredje part. Detta markeras och ska enligt anvisningar informera användaren innan.