Hem » Artiklar » 3 tillskott din hund kommer att älska (och kan behöva)

3 tillskott din hund kommer att älska (och kan behöva)

De senaste åren har det kommit fler och fler tillskott till hundar på den svenska marknaden. Vissa populärare än andra. Vi har valt ut 3 tillskott som vi tror din hund kan komma att älska.

Laxolja

Laxolja är ett populärt tillskott till hundar som innehåller näringsrika ämnen som Omega-3, Omega-6 och Omega-9. Dessa har antiinflammatoriska egenskaper som lindrar kliande och förbättrar pälsen. Även andra inflammerade områden som höfter kan få lättnader genom tillskott rikt på Omega-3, 6 och 9.

Om du är intresserad har redaktionen på Hundfixarn valt ut bästa laxoljan för hundar efter pris, innehåll och dosering. Ett hett tips!

Glukosamin

Glukosamin är ett tillskott som bidrar till en långsiktig och fin ledhälsa hos din hund. Ämnet finns naturligt men kan behöva doseras extra i förbyggande syfte eller för lindrande vid redan uppkomna ledproblem. Tillskottet finns både i pulver och tablettform och är relativt billigt. Bland populära varumärken finns Svenska Djurapoteket.

CBD-olja

Ett relativt nytt tillskott på marknaden är CBD olja för hundar. Rapporter visar flera positiva effekter med en övertagande lugnande och smärtlindrande effekt. Dels har det visat sig ha ökad sömnkvalitet och även lindring på redan befintliga smärtor som t.ex. artros.

I och med den exploderande marknaden finns det en uppsjö av varumärken som Naturecan, Natural Hemp Life och Cannaone.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *