Hundbädd

Hund

En viloplats är något även människans bästa vän behöver. Golvet är inget vidare alternativ där det är varken ergonomiskt eller skönt för hunden. Utan det ska vara varmt, mjukt och skönt för vovven. Därför har vi tagit fram en lista för att hjälpa dig hitta bästa hundbädd för dig.

Undersökning av Peter
Granskad av expert Albin Andersson
Hundbädd thumbnail

Hundbädd som är bäst

1. Dossify - Soffhundbädd

En hundbädd från Dossify som bryter mönstret. Med denna bädd kan du dela på soffan med din hund. Hundbädden placeras på valfri plats och ger en otroligt mjuk och roande vilostund för husdjuret. Dessutom kan hunden få huvud eller nackstöd tack var det den upphöjda kanten.
849,00 SEK

2. Hundexperten - Hundhus

En hundbädd från Hundexperten som bör förtjäna att klassas som ett hundhus. Hundar har en preferens för trånga och avskilda utrymmen när dom skall sova. Med hjälp av höga väggar och en sluten design så kan hunden stänga ut all störande ljus och ljud för att kunna koppla av på denna hundbädd.
439,00 SEK
299,00 SEK

3. Husgiganten - Hundbädd

En rund hundbädd från Husgiganten tillverkad av konstmocka med fleecematerial på insidan. Tack var det att den är formad som en kopp så får din hund verkligen en oas av ro och bekvämlighet att krypa ner i.
581,99 SEK

Bäst Hundbädd

  1. Back on Track - Rocky
  2. Dossify - Soffhundbädd
  3. Hundexperten - Hundhus
  4. Husgiganten - Hundbädd

Vinnare

Vinnare efter att ha testet 10 produkter är Back on Track - Rocky från . En bädd från BackonTrack med en otroligt stilren design på yttertyget och en maximal komfort på insidan med mjuk och fluffig fyllning som ger hunden en älskvärd tillflykt när det är dags att vila.
1. Dossify - Soffhundbädd849,00 SEK Köp nu
2. Hundexperten - Hundhus439,00 SEK 299,00 SEK Köp nu
3. Husgiganten - Hundbädd581,99 SEK Köp nu