Klotång

ArtiklarHundKatt

Om inte klorna klipps lika snabbt som dem växer kan det förekomma konsekvenser för såväl husdjuret som ägaren. När klorna blir för långa så begränsas djuren i sin rörlighet och det kan leda till att klorna bryts av och orsakar smärta. Dessutom så är det inte särskilt trevligt med rivningar på varken kroppen eller soffan till exempel. Därför har vi jämfört och sammanställt en lista för att hjälpa dig hitta den bästa klotång för dig och ditt husdjur.

Undersökning av Peter
Granskad av expert Albin Andersson
Klotång thumbnail

Klotång som är bäst

1. Millers Klotång

En klotång med en enkel men robust design som passar såväl veterinär som den vardagliga husdjursägaren. Dessutom ser den till att aldrig gå för djupt in med dem vassa bladen och undviker på så sätt att tassar skadas.
189,00 SEK

2. Dogman Allround

En klotång som är ergonomiskt designad och lätt i handen med en storlek på 14cm. Funkar utmärkt för de flesta husdjuren av mindre storlek. Bör inte användas på smutsiga tassar då grus och smutspartiklar kan försämra kvalitén.
129,00 SEK
99,00 SEK

3. Smådjur

En klotång som är lämplig för de minsta djuren; katter, valpar, fåglar och andra smådjur. Denna tång är tillverkad av rostfritt stål med ett halkfritt gummi överlag på handtaget för maximal kontroll och noggrannhet.
69,00 SEK

Bäst Klotång

  1. Millers Klotång
  2. Dogman Allround
  3. Smådjur
  4. Resco Giljotin

Vinnare

Vinnare efter att ha testet 10 produkter är Millers Klotång från Bestpet. En klotång med en enkel men robust design som passar såväl veterinär som den vardagliga husdjursägaren. Dessutom ser den till att aldrig gå för djupt in med dem vassa bladen och undviker på så sätt att tassar skadas.
1. Millers Klotång189,00 SEK Köp nu
2. Dogman Allround129,00 SEK 99,00 SEK Köp nu
3. Smådjur69,00 SEK Köp nu