Hundflaska

Hund

När du och din hund ger er ut på äventyr så är det viktigt än att ni båda håller er välhydrerade mitt i den energifyllda promenad eller den leken på stranden. Men det är inte optimalt att ta med sig en vattenskål för hunden och dessutom leta reda på vatten. Istället kan du med hjälp av en hundvattenflaska hålla törsten borta och humöret på topp hos din fyrbenta kompis oavsett var ni är. Den smarta designen gör det smidigt att erbjuda friskt vatten när det behövs som mest. Kika på vår bäst i test lista för att hitta den bästa vattenflaska för hunden så kan du också säga hejdå till törstiga tassar.

Undersökning av Peter
Granskad av expert Albin Andersson
Hundflaska thumbnail

Hundflaska som är bäst

1. Verk Group Hundflaska

En flaska från Verk som håller din hund hydrerad under varma sommardagar eller långa promenader. Med en kapacitet på 500 ml är den perfekt för resor och äventyr. Den unika designen gör det enkelt att trycka fram vatten i den skålliknande toppen, vilket gör det bekvämt för din hund att dricka och därmed behövs inte heller en separat skål.
89,00 SEK

2. DoggieBottle 4-in-1

En ultimat vattenflaska med en smart design som kombinerar vattenkopp, matförvaringskopp, bajsskopa och sopsäcksförvaring. En allt i en bekväm och kompakt behållare. Finns tillgänglig att köpa i två storlekar - 300 ml eller 500 ml - och i två färger. Det perfekta tillbehöret för promenader, resor och äventyr med din fyrbenta vän.
399,00 SEK
119,00 SEK

Bäst Hundflaska

  1. Verk Group Hundflaska
  2. DoggieBottle 4-in-1

Vinnare

Vinnare efter att ha testet 10 produkter är Verk Group Hundflaska från Handelsavenyn. En flaska från Verk som håller din hund hydrerad under varma sommardagar eller långa promenader. Med en kapacitet på 500 ml är den perfekt för resor och äventyr. Den unika designen gör det enkelt att trycka fram vatten i den skålliknande toppen, vilket gör det bekvämt för din hund att dricka och därmed behövs inte heller en separat skål.
1. Verk Group Hundflaska 89,00 SEK Köp nu
2. DoggieBottle 4-in-1 399,00 SEK 119,00 SEK Köp nu