Hundkoppel

Hund

Säg adjö till trassel och kaos under promenaden och hälsa välkommen till en värld av bekvämlighet, stil  och framförallt kontroll med ett bra hundkoppel! Med stil, kvalitet och komfort för hunden i åtanke har vi jämfört olika varianter för att genom detta test hjälpa dig hitta det bästa hundkopplet för en smidigare promenadupplevelse!

Undersökning av Peter
Granskad av expert Albin Andersson
Hundkoppel thumbnail

Hundkoppel som är bäst

1. Hundexperten - LED Koppel

Ett koppel från Hundexperten som gör dina promenader säkrare och roligare. Med en knapp kan du justera mellan ljustyrka och sex olika färgalternativ så att du ser till att du ökar synligheten och säkerheten för din hund. Passar perfekt för barnfamiljer eller för kvällspromenader. Enkel att ladda med medföljande USB-kabel där en timmes laddning ger 8 timmars belysning. Längden är anpassningsbar på 100-120cm och ger flexibilitet för alla situationer.
299,00 SEK
149,00 SEK

Bäst Hundkoppel

  1. Seleverkstedet - Link Dog Lead City
  2. OllyDog - Flagstaff Sage Bark
  3. Alac
  4. Hundexperten - LED Koppel

Vinnare

Vinnare efter att ha testet 10 produkter är Seleverkstedet - Link Dog Lead City från . Ett stilrent hundkoppel från Seleverkstedet som ger dig extra kontroll med ett extra handtag för förstärkt grepp i situationer du behöver hålla din hund nära. Tillverkat av högkvalitativt nylon och veganläder och Dess reflekterande nylonband ger ökad synlighet för dig och din hunds säkerhet. Längden av kopplet landar på 150cm.
1. Hundexperten - LED Koppel 299,00 SEK 149,00 SEK Köp nu