Hundfön

Hund

Efter promenaden i regnet eller ett bad är lösningen för hunden oftast att bara skaka av vattnet. Men det finns en bättre lösning för dig som är hundägare. Med hjälp av en hårtork för hundar kan du justera faktorer som temperatur och blåshastighet för att noggrant och snabbt torka hundens päls. Vi har sökt oss genom marknadens utbud och tagit fram de produkter vi anser klassar som bästa hundfön för dig.

Undersökning av Peter
Granskad av expert Albin Andersson
Hundfön thumbnail

Hundfön som är bäst

1. Husgiganten Hundfön

En proffsig hundfön som snabbt och effektivt torkar blött päls. Välj blåshastigheter mellan 25m/s till 50m/s och temperaturval mellan 30° till 70°. Denna fönen är även bärbar och enkel att transportera. Slangen har en max räckvidd på 2.5m och kan kombineras tillsammans med 3st olika munstycken beroende på päls tillstånd. Kan även användas på andra husdjur.
1 579,99 SEK

Bäst Hundfön

  1. Husgiganten Hundfön

Vinnare

Vinnare efter att ha testet 10 produkter är Husgiganten Hundfön från Husgiganten.se. En proffsig hundfön som snabbt och effektivt torkar blött päls. Välj blåshastigheter mellan 25m/s till 50m/s och temperaturval mellan 30° till 70°. Denna fönen är även bärbar och enkel att transportera. Slangen har en max räckvidd på 2.5m och kan kombineras tillsammans med 3st olika munstycken beroende på päls tillstånd. Kan även användas på andra husdjur.
1. Husgiganten Hundfön1 579,99 SEK Köp nu