Hundmat online

Vanligtvis så kan en påse hundfoder väga upp mot 10 kg vilket kan vara jobbigt att släpa hem. Idag så erbjuder många butiker på nätet hemleverans av hundmat. Ofta så tänker man sig att de blir mycket dyrare men så är faktiskt inte fallet. Även om du beställer specifikt veterinärfoder för hund med dietbehov eller vanligt hundfoder från ICA så är kostnaden låg. Vi rekommenderar därför att prova på detta. Vi har sett att 9 av 10 kunder efter sitt första köp fortsätter handla via nätet.

Kom igång nu:

Hitta billig hundmat
Hemleverans

Konsultera specialkost med

Gratis med försäkring
Råd, behandling och remiss
Öppet alla dagar
Avgift:
0 kronor
Öppettider:
Dygnet runt
Ladda ner app
Få ett SMS med länk till appen
Funktion
BankID:
Swish:
Kortbetalning:
Avgifter
Första besöket: 0 :-
Veterinärkonsultation: 350 :-
Beteenderådgivning: 549 :-
Fästingmedel: 99 :-
P-piller: 99 :-
Receptförnyelse: 0 :-
Vårdmöjligheter
Fysiska kliniker:
Tidsbokning:
Öppettider: Dygnet runt
Recept
Fästingmedel:
Avmaskningsmedel:
P-piller:
Gratis besök
IF Skadeförsäkringar:
Sveland:
Moderna försäkringar:
ICA Försäkring:
Agria:
Bought By Many:
Svedea:
Dina Försäkringar:
Folksam:
Om vårdplatsen

FirstVet är en av Sveriges populäraste aktörer inom digital veterinärvård. Idag erbjuder de vård för smådjur, hästar och lantbruksdjur.

hundmat online

Hundmat på nätet

Att handla hundmat på nätet är mycket enkelt och du kan få den där tunga leveransen direkt till dörren. Som nämnt återkommer 9 av 10 som handlat tung hundmat på nätet till leverantörer och beställer igen.

När du besöker en fysisk butik finns det alltid personal som snabbt kan svara på dina frågor om specifika hundfoder och vilken hundmat som passar din hund bäst. På nätet finns inte personalen där på samma sätt och en stor del av informationen behöver du hämta själv. Hos oss på veterinäronline.com kommer vi därför att jämföra olika alternativ. Helt enkelt bli din butikspersonal direkt på nätet.

Du kan handla hundmat direkt hos:

vetzoo

Vilken hundmat ska jag välja?

Det kan vara mycket knepigt och förvirrande att välja rätt och bäst hundmat eller hundfoder för din hund. Vi har därför valt att göra det enklare för dig genom att nämna några viktiga aspekter.

Ålder

Tänk på att hundar i olika åldrar behöver olika typer av hundfoder. Det innebär i praktiken att en valp behöver mycket kalorier (energi) för att växa. Andra bra saker en valp kan behöva är kalcium och protein.

Välj hundmat online till äldre hundar är inte heller rätt. Vår rekommendation är att ta ett fiberrikt foder med mindre kalorier för att magen ska hålla igång i kombination med minskad viktuppgång.

Storlek på hundfoder

En annan viktig aspekt är storleken på de biter som är med i hundmaten. Större hundar uppskattar större tuggmotstånd och större bitar, medens mindre hundar av naturliga skäl uppskattar mindre bitar.

Ska vår hundmat vara torrfoder eller våtfoder?

Det finns både fördelar och nackdelar med respektive typ av hundfoder. Ett torrfoder är hälsosammare för tänder och används enklare i vardagen genom att det går förvara i fickorna. Ett våtfoder för hund ger däremot en saftigare och fuktigare måltid som ersätter en del av nödvändigt vätskeintag.