Kloslip
Skrivet av:
Marianne Svensson

Marianne är ansvarig redaktör och produkttestare. Med över 10 års erfarenhet av att bedriva kennel-verksamhet har hon djupgående kunskap framförallt inom hundar.

Kloslip för hund – Vi har tagit redan på vilken som är bäst i test

Om du går i tankarna att köpa en kloslip, men inte vet vilka alternativ som finns och vad du ska välja, har du kommit rätt. På denna sida har vi skapat en köpguide och en topplista för att göra det lättare för dig (och din hund).


Andis Kloslip –

Bäst i test

  • 3 timmar batteritid
  • 2 hastigheter
  • Enkel och tyst
  • Premium-alternativ

Andis kloslip har 2 olika hastigheter, en batteritid på 3 timmar och vibrerar tyst för att göra kloslipandet så enkelt och smärtfritt som möjligt.

Handla hos:

* Om priser synliga reserverar vi för att butiken kan uppdatera snabbare än vår prisrobot.


Moser Kloslip –

Budgetval

  • 4 sliphuvuden
  • 4 hastigheter
  • Bra pris
  • Kan låta lite

Moser Kloslip fungerar för hundar i alla storlekar och har 4 hastigheter. Vid köp får du 4 sliphuvuden, 2 stora och 2 små.

Handla hos:

* Om priser synliga reserverar vi för att butiken kan uppdatera snabbare än vår prisrobot.

Köguide kloslip hund

Främsta anledningarna till köp av kloslip för hund är att det är enkelt och för att vissa hundar är rädd för vanliga kloklippare. Så, vad bör du tänka på innan du köper en kloslip till din hund? Se nedan.

Kloslip hund uppladdningsbar

Det finns både varianter som är uppladdningsbara och de som endast fungerar med sladd. Eftersom vi anser att det är enklare att hantera en kloslip om den inte är kopplad till en sladd har vi rekommenderat sladdlösa kloslipare i topplistan. Med det sagt kan du ha en annan preferens och då kan det vara bra att veta att det finns kloslipare med sladd också, även om utbudet är mindre.

Kloslip stor hund

De flesta kloslipare på marknaden idag är anpassade att passa både små, medelstora och stora hundar. Därav läggs det inte alltid i produktbeskrivningen om den passar för stora hundar. I de fallen rekommenderar vi att kolla kunders omdömen för att säkerställa att det är möjligt att använda den på stora hundar.

Kloslip hund bäst i test

I vår bedömning av vilken kloslip för hund som är bäst i test har vi tagit hänsyn till produkternas funktionalitet och kunders omdömen. Nedan kan du se toplistan.

  1. Andis Kloslip – enkel att använda och tyst.
  2. Moser Kloslip – bra budgetval.