Skrivet av:
Marianne Svensson

Marianne är ansvarig redaktör och produkttestare. Med över 10 års erfarenhet av att bedriva kennel-verksamhet har hon djupgående kunskap framförallt inom hundar.

Vi förstår varför det lockar att köpa en självrengörande kattlåda. Vi förstår också att det finns massor att välja mellan. Därför har vi skapat en köpguide till dig och även samlat de bästa självrengörande kattlådorna nedan.


Petsafe Simply Clean –

Populär

  • Automatisk rensning
  • Sanitär och lättanvänd
  • Filter som minimerar lukt
  • Få svenska omdömen

Pet Safe erbjuder en självrensande kattlåda som är smidig att underhålla. Kattlådan samlar ihop klumparna som skapas i en avskild behållare som du sedan kan slänga. Genom ett filter elimineras även lukt vilket gör att det inte luktar avföring från kattlådan eller behållaren.

Handla hos:

* Om priser synliga reserverar vi för att butiken kan uppdatera snabbare än vår prisrobot.

Köpguide självrengörande kattlåda

Vårt främsta tips är att tänka över ditt (och din katts behov) av en självrengörande kattlåda, vilka funktioner du önskar att den har och vad din budget är. Därefter kan du kika på alternativen som finns, även om det i dagsläget inte finns många alternativ på den svenska marknaden.

Hur fungerar självrengörande kattlåda?

De flesta självrengörande kattlådor fungerar lika, det vill säga att de samlar avföringen (klumparna) i en separat behållare som du sedan kan slänga. På detta sätt behöver du inte röra kattsanden eller plocka upp det själv eftersom det sköts automatiskt. Viktigt att tänka på är att alla varianter inte fungerar på samma sätt och det är därför viktigt att du kollar upp produktbeskrivningen på produkten du funderar på att köpa.

Bästa självrengörande kattlådan

I dagsläget anser vi, tillsammans med ett flertal internationella kunder att Pet Safe erbjuder den bästa självrengörande kattlådan på den svenska marknaden. Ovan kan du läsa mer om Pet Safe Simply Clean.