Tassalva

Hund

Att smörja in hundens tassar och trampdynor i salva är en av de bästa metoder för att beskydda dem från sprickor eller skador på grund av olika omständigheter. Vi har jämfört en hel del olika produkter och framställt en topplista för att hjälpa dig hitta den bästa tassalvan.

Undersökning av Marianne Svensson
Granskad av expert Albin Andersson
Tassalva thumbnail

Tassalva som är bäst

1. Kennel Equip Dog Paw Cream

En tassalva från Kennel Equip som är vattenfri och innehåller vaselin, tallolja, terpentin, eukalyptusolja. Med dess naturliga medel är denna salva effektivt på att skydda mot vatten, sno och andra mindra partiklar som kan skada och irritera hundens tassar. Mängd: ca 100ml. Mjukgörande och vattenfri salva. Minskar risken för isbildning mellan trampdynorna. När du stryker på salvan på hundens trampdynor, bildas en hinna som skyddar mot vatten, snö och salt. Innehåller: Vit vaselin, Tallolja, Terpentin, Eukalyptusolja.
99,00 SEK
85,00 SEK

2. LovePaws Organic Wax

En tassalva från LovePaws som är speciellt tillverkad för torra tassar men också för torra nosar. Et otroligt bra medel för att lugna irriterad hud efter insektsbett och liknande. Har även ett förebyggande syftegenom att salvan formar ett skyddande lager på tassen. På så sätt så blockeras snö och isbildning på tassarna utan att hindra hunden att svettas. Salvan smörjs och absorberas sedan snabbt in i huden. Mängd: 50ml.
199,00 SEK

Bäst Tassalva

  1. Non-Stop Dogwear - Paw Care
  2. Kennel Equip Dog Paw Cream
  3. LovePaws Organic Wax

Vinnare

Vinnare efter att ha testet 10 produkter är Non-Stop Dogwear - Paw Care från . En tassalva från Non-Stop Dogwear som mjuknar upp hundens tassar som är torra i ett förebyggande syfte av att förhindra sprickor. Dessutom så fryser inte den till i kalla temperaturer och är tillverkad så att den inte har hälsorisker om hunden skulle slicka tassarna. Mängd: 100ml.
1. Kennel Equip Dog Paw Cream99,00 SEK 85,00 SEK Köp nu
2. LovePaws Organic Wax199,00 SEK Köp nu