Veterinärfoder

Veterinärfoder är ett form av specialfoder (även kallat dietmat) för hundar och katter. Rätt foder kan göra under med ditt djurs hälsa och vi rekommenderar att du konsulterar med en veterinär online före inköpet.

Hitta bäst prisFri konsultation innanFlera alteranativ

Jämför djurfoder

Det finns idag tusentals olika sorter av djurfoder för hund, katt, häst och alla andra möjliga husdjur. När du ska välja ditt djurfoder så är det viktigt att de är anpassat efter dels om det är hund eller katt men även ras. En jakthund behöver vanligtvis mer energirik mat än kanske en hund som vistas mer i hemma miljö.

Du ska däremot inte förväxla djurforder och veterinärfoder med klassiska mat för dina husdjur. Om du har en hund eller katt kan du läsa mer om respektive på våra undersidor hundmat online och kattmat online. Vill du ha rådgivning angående specialfoder rekommenderar vi att du kontaktar en veterinär.

Djurfoder på nätet

Vissa undrar kanske vad de finns för för och nackdelar med att beställa hem djurfoder online. Vad vi dock kommit fram till är att vi kan inte hitta några nackdelar. Idag erbjuder alla snabb leverans, stort utbud, specialkost och mycket annat. Vanligtvis förekommer också fantastiska rabatter och andra typer av erbjudanden.

Hemleverans

Största anledningen till att faktiskt beställa veterinärfoder på nätet är ju dock faktiskt hemleveransen. Snabbt och smidigt får du leverans till din dörr och du behöver inte ens vara hemma. Bor du i lägenhet så går de att lösa så det lämnas utanför dörren.