Veterinärfoder

Veterinärfoder är ett form av specialfoder (även kallat dietmat) för hundar och katter. Rätt foder kan göra under med ditt djurs hälsa och vi rekommenderar att du konsulterar med en veterinär online före inköpet.

Kom igång nu:

Hitta bäst pris
Fri konsultation innan

Konsultera kring veterinärfoder

Gratis med försäkring
Råd, behandling och remiss
Öppet alla dagar
Avgift:
0 kronor
Öppettider:
Dygnet runt
Ladda ner app
Få ett SMS med länk till appen
Funktion
BankID:
Swish:
Kortbetalning:
Avgifter
Första besöket: 0 :-
Veterinärkonsultation: 350 :-
Beteenderådgivning: 549 :-
Fästingmedel: 99 :-
P-piller: 99 :-
Receptförnyelse: 0 :-
Vårdmöjligheter
Fysiska kliniker:
Tidsbokning:
Öppettider: Dygnet runt
Recept
Fästingmedel:
Avmaskningsmedel:
P-piller:
Gratis besök
IF Skadeförsäkringar:
Sveland:
Moderna försäkringar:
ICA Försäkring:
Agria:
Bought By Many:
Svedea:
Dina Försäkringar:
Folksam:
Om vårdplatsen

FirstVet är en av Sveriges populäraste aktörer inom digital veterinärvård. Idag erbjuder de vård för smådjur, hästar och lantbruksdjur.

veterinärfoder

Jämför djurfoder

Det finns idag tusentals olika sorter av djurfoder för hund, katt, häst och alla andra möjliga husdjur. När du ska välja ditt djurfoder så är det viktigt att de är anpassat efter dels om det är hund eller katt men även ras. En jakthund behöver vanligtvis mer energirik mat än kanske en hund som vistas mer i hemma miljö.

Du ska däremot inte förväxla djurforder och veterinärfoder med klassiska mat för dina husdjur. Om du har en hund eller katt kan du läsa mer om respektive på våra undersidor hundmat online och kattmat online. Vill du ha rådgivning angående specialfoder rekommenderar vi att du kontaktar en veterinär.

Vi rekommenderar dig att kolla utbudet hos:

Veterinärfoder för hälsosam hund

Att ordinera och få din hund att äta hälsosamt veterinärfoder kan vara lösningen på en rad olika hälsoproblem. Många foder är framtagna för att just främja, underlätta och motverka olika hälsoproblem hos hundar.

När det kommer till att välja rätt foder finns det idag en uppsjö av olika varumärken men framförallt varierar det från hund till hund. Vi rekommenderar dig därför, för största goda effekt, prata med en veterinär innan du köper foder. Många av de webbutiker som säljer denna typ av mat idag erbjuder även att du kan prata med personalen innan du handlar.

Fördelar djurfoder på nätet

Vissa undrar kanske vad de finns för för och nackdelar med att beställa hem djurfoder online. Vad vi dock kommit fram till är att vi kan inte hitta några nackdelar. Idag erbjuder alla snabb leverans, stort utbud, specialkost och mycket annat. Vanligtvis förekommer också fantastiska rabatter och andra typer av erbjudanden.

Hemleverans

Största anledningen till att faktiskt beställa veterinärfoder på nätet är ju dock faktiskt hemleveransen. Snabbt och smidigt får du leverans till din dörr och du behöver inte ens vara hemma. Bor du i lägenhet så går de att lösa så det lämnas utanför dörren.

Vanliga frågor

Vilka är de populäraste tillverkarna och märkena?

Av döma recensioner är några av de störta favoriterna Royal canin, Hill’s, Specific and Purina.

Kan ni rekommendera något för min hund?

Det är väldigt svårt att rekommendera specifika foder till just din hund eller katt. Vi rekommenderar dig därför istället att söka rådgivning via någon av de tillgängliga veterinärtjänsterna på nätet.

Varför ska jag köpa veterinärfoder framför vanlig mat?

Veterinärfoder håller högre kvalitet och gör det enklare för dig att optimera ditt djurs kost. Det kan vara om effekten t.ex. är viktnedgång.